tirsdag 10. januar 2012

Neste stoppested: Kiel!

Åååå som jeg gleder meg! Om to dager reiser min kjære og jeg på 2 dagers cruise til Kiel med Color Magic!


Dette er i utgangspunktet julegaven til Martin fra meg. Han prøvde å være morsom da han sa: Det er vel valgfritt hvem jeg tar med meg på denne reisen? Jeg satte nesten kransekaka i halsen, men smilte pent mens jeg kontant svarte: NEI kjære! Ha ha... akkurat som den ikke var forutinntatt ;o)
Bakgrunnen for at det ble dette i gave var nok ikke fordi min kjære har et brennende ønske om å "stues" inn på ei flåte med uttallige andre mennesker. Nei, dette er noe han misliker sterkt. Så i bunn og grunn syntes han nok ikke det var den beste julegaven jeg kunne funnet på, MEN jeg gjorde det for oss <3 Om det nå er hundrevis av andre på denne båten så har jeg hvertfall vært såpass omtenksom at jeg oppgraderte rommet noen hakk. Så på oss blir det Color Suite, men egen frokost buffet og utvidet minibar, 24,5 kvm å boltre oss på heeeelt alene!Meningen med turen er jo at vi virkelig trenger litt tid for oss selv. En pause fra hverdagen for, ja rett og slett, pleie kjærligheten! Jeg tror vi kommer til å kose oss veldig.

Det som fikk meg inn på ideen om å bestille turen var min bakgrunn som Buzzador. For de som ikke vet hva det er så er det, kort fortalt, at jeg fungerer som en informasjonsspreder for ulike produkter.


Dette kan jeg gjøre som jeg gjør her nå, på bloggen eller andre sosiale medier som Facebook, Twitter etc. I tillegg skjer slik reklamering i ansikt til ansikt situasjoner. Mange av reklame-kampanjene handler om å prøve ut nye produkter. Da får jeg små vareprøver som jeg kan gi ut til venner og kjente jeg mener kunne ha interesse av varen. Jeg, som småbarnsmor og aktiv deltaker av barselgruppe, har et godt nettverk for å videreføre barneprodukter blant annet.
Denne gangen derimot er det ingen vareprøver å gi ut slik at jeg må benytte de sosiale mediene ennå mer! Det gjør meg ingenting. Jeg er titt og ofte på Facebook, men ikke like flink til å blogge bestandig. Dette gav meg jo et lite spark bak da ;o) Om det er noen som syntes dette hørtes interessant ut? Gå inn på: http://www.buzzador.com/no. Her vil dere finne masse nyttig informasjon.

MEN!! Tilbake til den forestående turen :o)) Vi reiser til torsdagen og på grunn av reisedagen ble det båten Color Magic. Color Fantasy har avreise på fredager. For oss passet det best å reise torsdag. Jeg fikk beskjed om at det i forkant av turen var best å forhåndsbestille bord til middagene. Frokosten er inkludert i Color suiten så den slapp vi å tenke på. Den første kvelden reserverte jeg bord på Oceanic à la Carte Restaurant. Det ser utrolig flott ut!


På fredag kveld tenkte jeg det kunne være ok å teste buffeten om bord. Har blitt anbefalt den av ei venninne som har reist denne turen to ganger tidliger. Maten fås på Grand Buffet, som ikke har like fin utsikt, men lekkert lokale.


Etter å ha trålet Color Cruises sine nettsider ser jo alt på denne båten kjempe flott ut! For meg blir dette helt himmelsk. Lite reising på denne fruen for hun har flyskrekk. Denne turen blir et kjærkomment avbrekk. Selv om mannen har hektiske jobbuker foran seg tror jeg denne turen blir en bra oppladning til det.

Som buzzador har jeg i tillegg til å få gratis reise, også fått rabatt på oppgraderingen til Color Suite. Men i tillegg til det igjen har jeg fått tilsendt et hefte og i dette heftet var det masse nytting informasjon om buzzingen, men også 4 verdikuponger vi kan benytte ombord på båten. Den ene er faktisk en GRATIS buffet for 2 peroner på Grand Buffet. Ikke nok med det så er det jammen en verdikupong på À la Carte Restauranten også. Her er det spesialpris på 3-retters middag for 2 personer. Kjempe bra! Oppå dette igjen er det også verdikuponger på både Aqualand og SPA&Fitness. Blir spennende å se hva vi finner på der. Noe tror jeg alltids vi skal få til :o)Jeg regner nok også med at vi må ta en liten runde med shopping mens vi er der. Mye fristende å finne her...Og vi blir nok også nødt til å ta en liten runde på keldstid for å se og oppleve litt av "livet" ombord. Jeg er nok litt mer glad i slike ting enn min kjære, men en liiiiten tur får jeg håpe han blir med på. Ser jo litt moro ut da!Det er selvfølgelig utrolig masse annet å finne på her også, som Observation Lounge, Casino, Pub og Nattklubb.
Spørs om vi orker å komme oss innom alt, men noe blir det!

Da roooper senga på fruen så da avslutter jeg dagens reklame. Mer om turen vil komme underveis på reisen og når vi har kommet hjem. Om det er noe som er uklart eller om det er noen innvendinger bare gi meg en kommentar! Setter veldig stor pris på det!

God natt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar